Росіяни скинули вибухівку з дрона на мешканця Херсонщини, чоловік перебуває у важкому стані

Дата: 21 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Зранку 21 липня на Херсонщині росіяни атакували дроном-камікадзе жителя Новоберислава. Крім того, минулої доби окупанти поранили в області чотирьох цивільних.

Про це повідомили пресслужба Херсонської ОВА та голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

У 48-річного чоловіка, якого поранили вранці 21 липня, зафіксували вибухову травму, поранення живота, тулуба, ніг та рук, а також перелом ребер і плеча. Він перебуває у важкому стані. Потерпілому надають необхідну допомогу у медичному закладі.

Крім того, за даними Прокудіна, минулої доби в області поранень зазнали четверо людей.

Російські військові поцілили в приміщення гуманітарного штабу; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 17 приватних будинків. Пошкоджено лінію електропередач, складську будівлю, господарчі споруди, гараж та приватні автомобілі“, – написав посадовець.

Голова ОВА уточнив, що під вогнем та авіаударами армії РФ опинилися Херсон, Білозерка, Михайлівка, Станіслав, Шляхове, Антонівка, Томарине, Червоний Маяк, Дніпровське, Тягинка, Бургунка, Кізомис, Берислав, Первомайське, Садове, Придніпровське, Широка Балка та Велетенське.

Нагадаємо, 20 липня окупанти скинули з дрона вибухівку на селище Антонівка Херсонської області. Дві жінки зазнали поранень та отримали контузії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter