Росіяни скинули дві авіабомби на Мирноград Донецької області: поранені жінка та двоє дітей

Дата: 03 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
2 серпня армія РФ скинула дві авіабомби на Мирноград Донецької області. Унаслідок цього поранень знали жінка та двоє дітей. Крім того, за минулу добу росіяни вбили в області трьох людей.
 
Про це повідомили пресслужба прокуратури Донецької області та голова місцевої ОВА Вадим Філашкін.
 
Наслідки російських обстрілів Донеччини

“2 серпня 2024 року окупаційні війська РФ атакували місто Мирноград… Під час атаки ворога по житловому кварталу дістала тілесні ушкодження 49-річна жінка – у неї діагностовано мінно-вибухову травму і різану рану живота. Також поранення і контузії отримали семирічна дівчинка та її брат дев’яти років, які перебували у приватному домоволодінні”, – йдеться у повідомленні.

Постраждалих ушпиталили та надали медичну допомогу.

За даними правоохоронців, ймовірно ворог застосував дві авіабомби “ФАБ-250” з УМПК. Внаслідок удару пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, автомобіль.

Наслідки російських обстрілів Донеччини

Загалом за даними голови Донецької ОВА за минулу добу на Донеччині росіяни вбили 3 цивільних: двох – у Катеринівці і одного – у Новогродівці.

Ще 8 людей в області за добу зазнали поранень.

У поліції Донеччини уточнили, що впродовж минулої доби росіяни обстріляли регіон 2 757 разів.

Під удар потрапили 15 населених пунктів: міста Костянтинівка, Мирноград, Новогродівка, Торецьк, Українськ, селища Курахівка, Новоекономічне, Райгородок, села Берестки, Зоря, Зоряне, Катеринівка, Миколаївка, Миролюбівка, Романівка.

Нагадаємо, 27 липня росіяни скинули керовану авіабомбу на Мирноград. Внаслідок цього поранення отримала 11-річна дівчинка, яка перебувала на подвір’ї приватного домоволодіння. У дитини діагностували мінно-вибухову травму й різану рану передпліччя.

Раніше ZMINA повідомляла, що росіяни за місяць скидають на Україну тисячі КАБів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter