Росіяни призначили “військовим комендантом” Нової Каховки росгвардійця, який воював на Донбасі

Дата: 07 Червня 2022
A+ A- Підписатися

У тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині так званим “військовим комендантом” зробили росіянина Володимира Ануфрієва. 

Про це повідомляє місцеве видання “Мост”. 

Фото: Миротворець
Фото: Миротворець

Росіяни окупували Нову Каховку в перші дні повномасштабного вторгнення. Вони відразу почали вводити в місті новий лад, зокрема відкрили військову комендатуру, запровадили перепустки на машини, а також почали викрадати активістів. Місцеві жителі виходили на мітинги, щоб висловити своє невдоволення. 

Керівником так званої “тимчасово-цивільної адміністрації” міста призначили Володимира Леонтьєва, якому вже оголосили про підозру в колабораційній діяльності. Його заступником, за даними місцевих журналістів, став Віталій Єфімов. Обидва, як зазначає “Мост”, підпорядковуються Ануфрієву. 

49-річний Ануфрієв, який має звання майора, є командиром 378 окремого батальйону оперативного призначення Росгвардії. Частина дислокується в місті Лабинськ Краснодарського краю.

Із 2015 року дані росіянина є в базі “Миротворця”. Там він позначений як бойовик незаконного збройного формування. 

Нагадаємо, що нещодавно журналісти показали фотографії названого російськими військовими мером тимчасово окупованого Херсона Олександра Кобеця. Про призначення так званих “керівників” на Херсонщині росіяни повідомили ще наприкінці квітня, однак обличчя “мера” відтоді ніхто так і не бачив, бо знайти його сторінки в соцмережах не вдалося, не з’являвся він навіть на пропагандистських відео. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter