Росіяни поранили в Херсоні півторарічну дитину та трьох цивільних чоловіків

Дата: 24 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

 24 серпня внаслідок обстрілу Херсона армією РФ постраждали півторарічний хлопчик та троє чоловіків.

Про це повідомляють голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін та начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Наслідки обстрілу Херсона

Через російський обстріл Дніпровського району Херсона постраждало немовля. “Швидка” доправила до лікарні хлопчика, якому лише півтора року“, – написав очільник Херсонської ОВА.

За даними Прокудіна, у дитини мінно-вибухова травма та поранення руки, малюк перебуває у реанімації у стані середньої тяжкості.

Як зазначив Мрочко, внаслідок російської атаки 66-річний чоловік отримав важке поранення. Його ушпиталили з вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами, контузією, переломом плеча і осколковими пораненнями.

Крім того, після влучання снаряда в будинок поранений також 58-річний чоловік. Потерпілого ушпиталили у важкому стані з мінно-вибуховою травмою та осколковими пораненнями черевної порожнини і обличчя. Медики борються за його життя.

За інформацією Херсонської ОВА, у Корабельному районі міста внаслідок ворожого обстрілу 77-річний чоловік дістав вибухову травму та осколкове поранення спини, його стан оцінюють як легкий. Потерпілий зараз у медичному закладі, де йому надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, впродовж доби 23 серпня війська російських окупантів поранили у Херсонській області десятьох людей. Під обстрілами перебували 14 населених пунктів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter