Росіяни обстріляли село на Куп’янщині: поранені двоє цивільних

Дата: 24 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Вночі 24 грудня російські війська обстріляли з артилерії та реактивної системи залпового вогню село Підсереднє на Харківщині. Унаслідок цього поранення отримали двоє людей, їх госпіталізували.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Наслідки російського обстрілу Харківщини

За даними слідства, 24 грудня близько 02:50 російські військовослужбовці обстріляли село Підсереднє Купʼянського району. Через це двоє мирних жителів зазнали поранень. Їх госпіталізовували до лікарні.

Також у селі пошкоджено житлові будинки та автомобілі. За попередньою інформацією, окупанти обстріляли населений пункт з РСЗВ “Смерч” та артилерії.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Наслідки російського обстрілу Харківщини

Крім того, в Офісі генпрокурора повідомили, що близько 4:30 російські окупанти здійснили артилерійський обстріл селища Купʼянськ-Вузловий. Там пошкоджене приватне домоволодіння.

Також 23 грудня близько 16:00 російські війська завдали удару з РСЗВ по місту Куп’янськ. Внаслідок влучання зайнявся приватний будинок.

Нагадаємо, 19 грудня окупанти завдали ударів з артилерії по цивільному населенню Купʼянського району Харківської області. тоді поранення дістала цивільна жінка. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter