Росіяни обстріляли Запоріжжя: загинуло двоє людей, серед них восьмирічний хлопчик

Дата: 03 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Увечері 2 вересня війська РФ завдали удару по Запоріжжю. Унаслідок обстрілу загинула жінка і дитина. Ще двоє людей – чоловік та 12-річна дівчинка – зазнали поранень.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Наслідки обстрілу Запоріжжя. Фото: Іван Федоров

За його даними, обстріл стався минулого дня, близько 23:00. Унаслідок атаки загинули двоє людей – восьмирічний хлопчик та 38-річна жінка. Ще двоє цивільних – 12-річна дівчинка та 43-річний чоловік – зазнали серйозних ушкоджень.

Унаслідок ворожого удару частково зруйновано будівлю. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені багатоповерхові будинки, розташовані поруч.

Наслідки обстрілу готелю, в якому перебували поранені чоловік і дитина. Фото: Іван Федоров

Згодом очільник Запорізької ОВА уточнив, що постраждала дівчинка має переломи кінцівок, поранення, опіки до 45% тіла, травматичний шок. Вона в реанімації, лікарі надають усю необхідну допомогу.

“Чоловік у стані середньої важкості – у хірургії з переломом грудини, осколковим пораненням правого стегна”, – додав Федоров.

Також посадовець зазначив, впродовж доби окупанти 313 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області. Від мешканців області надійшло 38 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, унаслідок обстрілу російськими військовими 2 вересня Дніпра загинула цивільна людина, а ще шестеро отримали поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter