Росіяни обстріляли з артилерії село на Херсонщині: поранені син та батько

Дата: 22 Червня 2024
A+ A- Підписатися
22 червня російські війська обстріляли з артилерії село Дудчани Херсонської області, у результаті постраждали дві людини: 62-річний чоловік та його 42-річний син. Крім того, цієї ночі окупанти вдарили безпілотником по Херсону, там поранень зазнав 59-річний цивільний.
 
Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Джерело: Херсонська ОВА

“Сьогодні вдень російські військові з артилерії обстріляли село Дудчани Бериславського району. Внаслідок ворожого удару постраждали двоє місцевих жителів, які знаходились на подвір’ї власного будинку”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у 42-річного чоловіка діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, а також поранення обличчя. Йому надали допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

А 62-річного батька постраждалого доставили до лікарні, в нього – уламкове поранення ноги та контузія. Чоловіку надають необхідну меддопомогу.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Джерело: Херсонська ОВА

Раніше у Херсонській ОВА повідомляли, що в ніч на 22 червня у Херсоні через атаку російського безпілотника мирний мешканець отримав вибухову травму та уламкове поранення ніг.

“У Херсоні через атаку російського безпілотника постраждав місцевий житель – сьогодні вночі внаслідок скидання вибухівки з дрона 59-річний чоловік отримав вибухову травму та уламкове поранення ніг”, – йдеться у повідомленні.

Постраждалого доставили до лікарні, де надали необхідну допомогу.

Нагадаємо, увечері 21 червня війська РФ атакували безпілотником блокпост у Херсонській області. Унаслідок вибуху загинув поліцейський Олександр Чехун. Крім того, за минулу добу в області поранень зазнали ще троє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter