Росіяни обстріляли пункт незламності на Херсонщині: поранені троє людей (оновлено)

Дата: 23 Березня 2024
A+ A- Підписатися

23 березня на Херсонщині окупанти скинули з дрона вибухівку на пункт незламності в Новоолександрівській громаді, унаслідок цього постраждали троє цивільних.

Про це поінформували в Херсонській ОВА.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Фото: поліція області

“Стало відомо про трьох постраждалих унаслідок атаки двох FPV-дронів по пункту незламності у Новоолександрівській громаді. До лікарні доставили 74-річну жінку із мінно-вибуховою травмою та пораненням руки. А також 61-річну місцеву жительку з контузією”, – йдеться у дописі.

Окрім того, серед потерпілих – і 54-річний чоловік. В нього медики діагностували мінно-вибухову травму, поранення голови та контузію.

Усім постраждалим медики надають необхідну допомогу.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Фото: поліція області

Крім того, за даними поліції Херсонської області, впродовж минулої доби внаслідок обстрілів армії РФ на Херсонщині загинула людина та ще четверо зазнали поранень.

“Під артилерійським вогнем противника перебувала Зміївка, там російський снаряд вбив 57-річного чоловіка. Військові РФ атакували дроном один із населених пунктів Станіславської громади. Внаслідок вибуху скинутого боєприпасу постраждав 23-річний працівник поліції, у нього уламкове поранення”, – зазначили правоохоронці.

Також окупанти скинули з безпілотника вибуховий пристрій і на Гаврилівку, там легке поранення отримав 65-річний чоловік, також пошкоджені трактор та автомобіль.

З БпЛА росіяни атакували і Червоний Маяк. Вибух пролунав біля пункту незламності, мінно-вибухову травму та поранення ноги отримав 37-річний чоловік.

Крім того, війська РФ скинули вибуховий пристрій із дрона на Козацьке, там травмовано 56-річного чоловіка.

Правоохоронці уточнили, що від ворожих атак впродовж минулої доби потерпали Херсон, Антонівка, Дніпровське, Станіслав, Велетенське, Понятівка, Садове, Микільське, Олександрівка, Кізомис, Берислав, Зміївка, Новоберислав, Червоний Маяк, Тягинка, Гаврилівка, Львове та Козацьке.

У населених пунктах пошкоджень зазнали 10 приватних та багатоквартирний будинок, 3 автомобілі й трактор.

Нагадаємо, 19 березня російські військові скинули вибухівку з дрона на автомобіль на автодорозі в Бериславському районі Херсонської області. Двоє людей дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter