На Херсонщині окупанти скинули вибухівку з дрона на автівку, є потерпілі

Дата: 19 Березня 2024
A+ A- Підписатися

19 березня, у вівторок, російські військові скинули вибухівку з дрона на автомобіль на автодорозі в Бериславському районі Херсонської області. Двоє людей дістали поранення.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, атака окупантів відбулася близько 11:00 на автодорозі в Нововоронцовській громаді. Унаслідок атаки двоє людей дістали поранення. Їх доставили до лікарні. 

У поліції зазначають, що зранку військові РФ також атакували безпілотником Микільське. Унаслідок вибуху скинутого боєприпасу пошкоджений автомобіль. 

Також під російський обстріл потрапили троє цивільних на дорозі між Антонівкою та Садовим. Потерпілі – чоловіки віком 21, 44 та 27 років. У всіх трьох – легкі травми.

Фото: Поліція Херсонської області

Правоохоронці розпочали досудове розслідування в кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що впродовж доби 16 березня війська РФ обстріляли 14 населених пунктів Херсонської області, унаслідок цього поранень зазнали четверо людей.

Зокрема, у місті Берислав Херсонської області внаслідок атаки російськими дронами дістали поранення пенсіонер та 27-річна жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter