Росіяни обстріляли Микільське Херсонської області: поцілили у медичний заклад

Дата: 17 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 17 вересня окупанти обстріляли село Микільське, що на Херсонщині. Внаслідок обстрілу пошкоджена будівля фельдшерсько-акушерського пункту.

Про це повідомили в Херсонській обласній адміністрації. 

Фото: Херсонська ОВА

“Вночі під вогонь окупантів потрапив медзаклад. Внаслідок удару пошкоджено будівлю ФАПа. Тут вибиті вікна і двері, потрощено внутрішні приміщення”, – йдеться у повідомленні.

Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін додав, що за минулу добу російська армія здійснила 77 обстрілів, випустивши 334 снаряди з мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА, танків та авіації.

Росіяни били по житлових кварталах населених пунктів області, а також поцілили у навчальний заклад та дві гідротехнічні споруди в Бериславському районі.

Через російську агресію 16 вересня одна людина дістала поранення.

Раніше ZMINA писала, що цієї ночі російські війська також вдарили ракетами по Харкову з комплексу С-300. Чотири ракети влучили в будівлю цивільного підприємства.

Нагадаємо, що 14 вересня на Раді оборони Херсонщини ухвалили рішення про обов’язкову евакуацію сімей із дітьми з населених пунктів, які перебувають під постійними обстрілами армії РФ.

Евакуацію проведуть із Берислава, Новоберислава, Веселого, Червоного Маяка, Зміївки, Тягинки, Львового, Ольгівки, Бургунки, Миколаївки, Одрадокамʼянки, Милового, Качкарівки, Дудчан, Новокаїр, Золотої Балки, Михайлівки, Гаврилівки, Осокорівки, Микільського, Понятівки, Токарівки, Білозерки, Берегового, Велетенського, Дніпровського, Антонівки, Садового, Комишан, Зимівника і Приозерного.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter