Росіяни обстріляли Львів та Київ: 6 багатоквартирних будинків вже не придатні до проживання

Дата: 18 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти обстріляли Київ та Львів. У Подільському районі Києві постраждали 6 житлових будинків, школа та дитсадок, а у Львові – авіаремонтний завод. 

Про це повідомили у КМДА та мер Львова Андрій Садовий

Наслідки російського обстрілу у Києві. Фото: ДСНС

За даними Садового, зранку 18 березня у Львові окупанти вдарили по авіаремонтному заводу. Від ударів його будівлі знищено. 

“Активну роботу заводу було завчасно зупинено, тому наразі людських жертв немає. На місці працюють рятувальники та відповідні комунальні служби”, – зазначив Садовий. 

За даними Повітряного командування “Захід” Повітряних сил ЗСУ, росіяни випустили шість крилатих ракет, ймовірно Х-555, з акваторії Чорного моря. Дві ракети знищили українські захисники. 

Щодо Києва, то за даними КМДА, окупанти 18 березня поцілили у житловий будинок у Подільському районі. На місці також працюють рятувальники та медики. У столиці з о пів на четверту ранку до пів на восьму щонайменше тричі оголошували повітряну тривогу. 

Наслідки російського обстрілу у Києві. Фото: ДСНС

У ДСНС повідомили, що внаслідок обстрілу у Києві загоряння сталось у 5-поверховому будинку також постраждала сусідня школа. За попередньою інформацією, врятовано 12 осіб, евакуйовано 98 осіб, травмовано 4 особи, ще 1 людина загинула.

Школа в Подільському районі. Фото: джерела ZMINA

Як пізніше повідомив мер Києва Віталій Кличко, у Подільському районі пошкоджено 6 житлових будинків, дитсадок та школа, одна людина загинула, 19 постраждали, із них четверо дітей. За його словами, будинки вже непридатні для життя.

“Прилетів снаряд, ми бачимо велику воронку”, – сказав мер.

Нагадаємо, що вчора, 17 березня уламки збитої ворожої ракети впали на 16-поверховий будинок у Дарницькому районі Києва. Внаслідок цього загинула одна людина, ще троє постраждали.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter