Росіяни обстріляли Кіндійку та Антонівку в передмісті Херсона: є постраждалі

Дата: 23 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
Уранці 23 серпня російські окупанти обстріляли зупинку у передмісті Херсона – Кіндійці, там поранений 52-річний чоловік. Також вночі війська РФ завдали удару по Антонівці, унаслідок обстрілу поранень зазнала 61-річна жінка.
 
Про це повідомили у Херсонській ОВА.
 
Ілюстративне фото

“Через російський обстріл зупинки громадського транспорту у Кіндійці постраждав місцевий житель”, – йдеться у повідомленні.

52-річний чоловік, який зазнав вибухової травми та уламкового поранення стегна, сам звернувся до лікарні. Стан постраждалого – легкий. Медики надали йому необхідну меддопомогу.

Також цієї ночі війська РФ обстріляли Антонівку, там поранень зазнала місцева жителька. 

Як зазначається, у власній оселі під ворожий удар потрапила 61-річна жінка. Вона отримала легкі поранення: вибухову травму та уламкове поранення руки.

Потерпілій надали меддопомогу, надалі вона лікуватиметься амбулаторно.

Крім того, за даними поліції області, минулої доби на Херсонщині через російську агресію одна людина загинула та ще четверо зазнали поранень.

“Російські воєнні злочинці не припиняють обстрілювати мирне населення Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА. Під вогневими ударами противника перебували Херсон, Садове, Антонівка, Велетенське, Комишани, Берислав, Томарине, Нововоронцовка, Червоний Маяк та Милове. В результаті обстрілів поліція зафіксувала пошкодження 20 об’єктів: дев’яти приватних та п’яти багатоповерхових будинків, навчального закладу, магазину, об’єкта критичної інфраструктури, газопроводу і сільгосптехніки”, – йдеться у повідомленні.

З реактивних систем залпового вогню окупанти вдарили по Томариному, там загинула 87-річна місцева жителька. Пошкоджень зазнали шість приватних будинків і трактор. По селу били й з артилерії, пошкоджено приватний будинок.

Вчора зранку у Дніпровському районі на вулиці під прицільний ворожий удар із дрона потрапив 19-річний хлопець. Внаслідок вибуху він дістав вибухову травму та уламкове поранення грудної клітини.

З артилерії росіяни обстріляли мікрорайон Шуменський. Один зі снарядів влучив у верхній поверх багатоквартирного будинку, де у власній оселі була поранена 75-річна жінка, у неї вибухова та черепно-мозкова травми, контузія й уламкове поранення стегна. Біля під’їзду під ворожий удар потрапив 39-річний чоловік, він отримав вибухову і черепно-мозкову травми, контузію та уламкове поранення живота. Загалом у мікрорайоні снарядами пошкоджено чотири багатоповерхових будинки.

По медичну допомогу звернулася 46-річна жінка, яка 21 серпня потрапила під російський обстріл у Дніпровському районі. Медики діагностували у неї контузію.

Раніше ZMINA повідомляла, що внаслідок обстрілу російськими військовими 22 серпня Херсонщини загинула цивільна жінка, а ще щонайменше 14 людей отримали поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter