Російські війська обстріляли Херсон: є загибла та поранений

Дата: 23 Вересня 2023
A+ A- Підписатися
23 вересня війська РФ вчергове обстріляли Херсон, внаслідок чого загинула 65-річна жінка, а 27-річний чоловік отримав поранення.
 
Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки обстрілу Херсонщини росіянами. Фото: Нацполіція

“Через російські обстріли постраждали двоє херсонців. Травми несумісні з життям отримала 65-річна жінка. Її ворожий снаряд вбив на подвірʼї власного будинку”, — написав посадовець. 

Крім того, поранень зазнав 27-річний чоловік. Потерпілому надали медичну допомогу, подальше лікування він проходитиме амбулаторно.

Також за даними Нацполіції, 22 вересня житлові квартали Херсона перебували під щільним вогнем російської армії з лівого берега Дніпра.

“Під час обстрілу прибережної зони Дніпровського району осколком від ворожої міни у власному будинку вбило 25-річного чоловіка, у тому ж районі поранено 54-річного херсонця”, — йдеться у повідомленні.

У прибережній зоні Суворовського району внаслідок ворожих влучань сталися загоряння приватних будинків, пошкоджено квартири у багатоповерхівках та припарковані поруч автомобілі. Також зафіксовано пошкодження приватних будинків у мікрорайоні Північний та береговій зоні Корабельного району.

Нагадаємо, удень 23 вересня у селі Миколаївка Херсонської області, російські окупанти з безпілотника скинули вибухівку на 78-річного місцевого жителя. Чоловік зазнав тяжких поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter