Росіяни обстріляли Запорізьку область “градами” та артилерією, поранені п’ятеро цивільних (оновлено)

Дата: 14 Травня 2023
A+ A- Підписатися

Армія РФ обстріляла Запорізьку область. Щонайменше п’ятеро людей зазнали поранень, серед них водій швидкої допомоги та семирічна дівчинка. 

Про це повідомили очільник Офісу президента Андрій Єрмак та голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Наслідки обстрілу Запорізької області військами РФ. Джерело: телеграм-канал Запорізької ОВА

Росіяни обстрілюють Запорізьку область. Внаслідок обстрілу “градами” села Приморське постраждав чоловік. Ворог влучив у приватний будинок. Також росіяни обстріляли Приморську середню школу. Відомо, що поранення отримали троє цивільних та водій швидкої“, – інформують в ОП.

Наслідки обстрілу Гуляйполя військами РФ. Джерело: телеграм-канал Запорізької ОВА

За словами Володимира Малашка, у Гуляйполі удар прийшовся поруч з медичним закладом. Є руйнування.

Голова Запорізької ОВА уточнив, що під час прямого влучання у будинок 30-річного чоловіка у Приморському він отримав мінно-вибухові травми, зараз перебуває у важкому стані. Ще троє людей отримали поранення, серед них 7-річна дівчинка. Всіх постраждалих оперативно доставили у медичні заклади обласного центру.

Раніше Малашко також повідомляв про обстріл російською артилерією села Новояковлівка Запорізького району.

Там росіяни зруйнували приватний будинок, у якому постраждала 48-річна жінка. Їй надають допомогу в медичному закладі. Крім того, внаслідок обстрілу спалахнув сільський магазин, а також пошкоджені житлові будинки.

Нагадаємо, вдень 14 травня війська РФ завдали удару по Херсонщині, там загинув літній чоловік, що порався на городі. Також росіяни обстріляли Марганецьку громаду Дніпропетровської області. Відомо про двох постраждалих.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter