Росіяни на тиждень закрили на виїзд Генічеськ та навколишні села

Дата: 01 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Російські окупанти на період проведення новорічних свят ввели на Херсонщині, зокрема у Генічеську та сусідніх селах, комендантську годину.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Джерело: Meta

“Російські окупаційні війська посилили адміністративно-поліцейський режим на період проведення новорічних свят в окремих населених пунктах тимчасово зайнятої території”, йдеться у повідомленні.

За інформацією українських військових, росіяни закрили на виїзд місто Генічеськ в період з 31 грудня 2022 року до 6 січня 2023-го. Також вони заборонили виїзд жителям навколишніх сіл.

Крім того, за даними Генштабу, окупанти залучають цивільних осіб з території Росії для облаштування системи інженерних загороджень на тимчасово окупованих і зайнятих територіях Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Раніше ZMINA повідомляла, що у місті Василівка Запорізької області окупанти ввели цілодобову комендантську годину на сім днів – з 28 грудня 2022 року до 4 січня 2023-го. 

Нагадаємо, що у Горностаївці Херсонської області окупанти впровадили цілодобову комендантську годину на десять днів. Так, військові РФ заборонили людям виходити на вулицю з 25 грудня по 3 січня. 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter