Окупанти на тиждень запровадили цілодобову комендантську годину у Василівці на Запоріжжі 

Дата: 25 Грудня 2022
A+ A- Підписатися
 
У місті Василівка Запорізької області окупанти ввели цілодобову комендантську годину на сім днів – з 28 грудня 2022 року до 4 січня 2023-го. 
 
Про це повідомили у щоденному зведенні Генштабу ЗСУ. 
 

“Російські окупанти продовжують посилювати режимно-адміністративні заходи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області”, – йдеться в дописі.

Працівникам екстрених служб видають спеціальні перепустки. Іншим місцевим жителям натомість заборонили покидати житло та переміщуватися містом. 
 
Напередодні про наміри окупантів ввести на Запоріжжі цілодобову комендантську годину в етері телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його словами, в деяких населених пунктах, переважно в селах, з’явились відповідні оголошення. Щодо самого Мелітополя також було відомо про подібні плани. 

Федоров вважає, що в такий спосіб окупанти намагаються припинити комунікацію між цивільними та українськими військовими.

“Зрозуміло, чого вони бояться. Вони бачать тенденцію, що кожного тижня щонайменше 10 російських угруповань і військових баз знищуються. Вони розуміють, що це відбувається завдяки комунікації між цивільними, спецслужбами та військовими”, – сказав він.

Нагадаємо, що у Горностаївці Херсонської області окупанти впровадили цілодобову комендантську годину на десять днів. Так, військові РФ заборонили людям виходити на вулицю з 25 грудня по 3 січня. 
 

Читайте також: “Дорога на виживання. Як українці з окупованого Півдня перетинають Василівку, щоб вирватися на свободу 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter