Росіяни кілька разів за день обстріляли Херсонщину, є поранені та загибла

Дата: 25 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

25 вересня, у середу, росіяни кілька разів ударили по Херсонщині, поціливши по селищах та обласному центру. Унаслідок цього є поранені, загинула літня жінка. 

Про це повідомляє тамтешня ОВА. 

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Так, опівночі через російський авіаудар у Хрещенівці постраждала місцева жителька. 62-річна жінка, яка перебувала в будинку, дістала вибухову травму і контузію. Її шпиталізували.

Також близько третьої ранку окупанти атакували Херсон, скинувши з БпЛА вибухівку на подвірʼя будинку. Там постраждав 41-річний чоловік. Його доставили до лікарні з вибуховою травмою, контузією, уламковим пораненням ніг та обличчя.

Згодом швидка доставила до лікарні чоловіка, який постраждав через удар російського дрона по Херсону. У 63-річного потерпілого – вибухова травма, уламкове поранення передпліччя та ноги. Його ушпиталили.

Тим часом в Антонівці через атаку російського дрона постраждав місцевий житель. У 57-річного чоловіка діагностували уламкові поранення обох ніг. Медики доставили потерпілого до лікарні для надання допомоги.

Пізніше стало відомо про ще двох постраждалих через удар російських БпЛА по Антонівці. До лікарні доставили 74-річного чоловіка, який дістав вибухову травму, поранення ніг та передпліччя. Також на місці надали допомогу 60-річному чоловікові. У нього – вибухова травма і уламкове поранення руки.

Крім того, внаслідок обстрілу окупантами Центрального району Херсона постраждала 24-річна дівчина. Вона дістала вибухову травму й контузію. Наразі потерпіла перебуває в лікарні.

В обласному центрі смертельні поранення дістала 80-річна жінка. Також до лікарні доставили 48-річну місцеву жительку з вибуховою травмою, контузією, пораненням обличчя та передпліччя. Потерпіла перебуває під наглядом медиків.

Нагадаємо, що зранку 22 вересня в Херсоні росіяни скинули вибухівку з дрона на 51-річного чоловіка. Згодом стало відомо про ще одного потерпілого, 86-річного чоловіка, який також отримав поранення внаслідок атаки безпілотника.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter