Росіяни глушили інтернет та зв’язок на Запорізький АЕС під час візиту місії МАГАТЕ

Дата: 02 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти глушили інтернет та зв’язок, щоб не дати передати фото та відео з Запорізької АЕС, куди напередодні прибула місія МАГАТЕ.

Про це 2 вересня повідомила пресслужба НАЕК “Енергоатом” в офіційному телеграм-каналі.

Джерело: телеграм-канал НАЕК “Енергоатом”

За інформацією “Енергоатому”, місії “презентували” заздалегідь сплановане та зрежисоване шоу, як нібито “мешканці Енергодара скаржаться на обстріли ЗСУ”.

“А точніше – розповідають про обстріли, які загарбники наполегливо приписують українським захисникам”, — йдеться в повідомленні.

У пресслужбі НАЕК наголосили на тому, що російські окупанти навмисно заглушили мобільний зв‘язок та інтернет в Енергодарі, щоб не дати можливості передавати фото та відео із ЗАЕС та її міста-супутника.

У компанії підтвердили інформацію, що переважна більшість “ЗМІ з усього світу”, які вчора приїхали на станцію, — це пропагандисти. Автобуси з українськими та іноземними журналістами, які намагалися потрапити на Запорізьку АЕС разом з місією МАГАТЕ через територію України, росіяни не пропустили.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що окупанти не пустили на ЗАЕС незалежних українських та західних журналістів, які прибули разом з місією МАГАТЕ, тоді як російські пропагандисти потрапили на територію станції вільно.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter