Росіяни атакували Одещину дронами та ракетами, є постраждалі

Дата: 11 Листопада 2023
A+ A- Підписатися
У ніч на 11 листопада російська армія атакувала Одеську область безпілотниками та ракетами. Унаслідок цього постраждали троє літніх людей.
 
Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер.
 
Наслідки російського обстрілу Одещини. Фото: Сили оборони Півдня України

“Вчора ввечері російські терористи атакували Одещину ракетами, після чого запустили ударні безпілотники типу Shahed. Ракетами ударили двічі по Одеському району. Окупанти поцілили по дачному кооперативу”, – йдеться у повідомленні.

Серед потерпілих – 96-річна жінка, яку дістали з-під завалів у дачному кооперативі. Жінку госпіталізували, її стан – стабільний. Також двоє літніх людей віком 72 і 73 роки отримали легкі травми – їм надали допомогу на місці.

Крім того, є влучання в припортову інфраструктуру, люди не постраждали.

Сили ППО збили чотири дрони, проте сталося влучання по будівлях, що не використовувалися.

Наслідки російського обстрілу Одещини. Фото: Сили оборони Півдня України

Учора з 19 години вечора і до 3 ночі 11 листопада війська РФ атакували Україну ударними безпілотниками та кількома ракетами різних типів. ЗСУ збили 19 дронів (із 31 запущеного), а ракети збити не вдалося.

Більшість дронів окупанти спрямували по прифронтових областях. Протиповітряна оборона працювала в Одеській, Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Сумській, Кіровоградській і Київській областях, біля столиці.

Нагадаємо, унаслідок російського обстрілу цивільного судна під прапором Ліберії, що заходило до порту на Одещині, постраждали три члени екіпажу та працівник порту, а один з моряків загинув. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter