Росіяни атакували Інгулець на Херсонщині: є поранені, серед них – діти

Дата: 27 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

27 вересня, близько 5-ї години ранку, російські війська здійснили атаку на село Інгулець, що в Херсонській області, вдаривши по ньому керованими авіабомбами.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Фото: Олександр Прокудін

Серед постраждалих – двоє неповнолітніх. 4-річному хлопчику, який отримав вибухову травму та контузію, медики швидкої допомоги надали допомогу прямо на місці події. 15-річного підлітка та двох жінок віком 51 і 68 років з аналогічними травмами госпіталізували.

Згодом стало відомо про ще одну потерпілу – 64-річну жінку, яка отримала вибухову травму та контузію. Медики також надали їй допомогу.

Фото: Олександр Прокудін

У Херсонській обласній прокуратурі також розповіли, що внаслідок ранкового обстрілу Херсона та кількох населених пунктів Херсонського району постраждали загалом шестеро людей. У Херсоні 80-річний чоловік зазнав вибухової травми та уламкових поранень гомілки, проте зміг самостійно звернутися до лікарні. Остаточна кількість постраждалих ще уточнюється.

Росіяни вкотре поцілили по цивільних обʼєктах – внаслідок обстрілів пошкоджені приватні будинки та лінії електропередач.

Нагадаємо, що 26 вересня у Херсонській області в селищі Антонівка окупанти скинули вибуховий пристрій з дрона. Внаслідок цього постраждав місцевий житель.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter