Росіяни атакували дронами-камікадзе Ладижинську ТЕС на Вінниччині

Дата: 11 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Сьогодні вранці російські терористичні війська дронами-камікадзе вчинили обстріл Ладижинської ТЕС. Пошкоджено енергетичне обладнання станції.

Про це повідомила у фейсбуку Ладижинська міська територіальна громада з посиланням на ДТЕК.

“На щастя, обійшлося без жертв. Наразі задля безпеки на об’єкті знаходиться критично необхідний персонал. Працівники знаходяться в укриттях”, – йдеться в повідомленні.

У громаді додають, що, коли дозволятиме безпекова ситуація, енергетики проведуть оцінювання пошкоджень та розпочнуть відновлення пошкодженого обладнання.

Нагадаємо, що російська армія вночі та зранку 10 жовтня завдала ракетного удару по багатьох регіонах України, зокрема Києву та Київщині, Запоріжжі, Полтавщині, Дніпру та Дніпропетровщині, Львову, Миколаєву, Тернополю та Хмельницькому, Житомирщині та Сумщині, Прикарпаттю.

10 жовтня внаслідок масованої російської ракетної атаки пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у восьми регіонах і місті Києві. За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, частину областей знеструмлено. Потрібно бути готовими до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв’язком.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter