Російські військові скинули на Курахове керовану авіабомбу: постраждали щонайменше 16 людей

Дата: 03 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Російські окупанти 3 березня вкотре атакували Курахове Донецької області: за попередніми даними правоохоронців, скинули на місто керовану авіабомбу – КАБ-500, поранення отримали щонайменше 16 людей.

Про це повідомила пресслужба Донецької прокуратури.

Джерело: телеграм-канал Донецької прокуратури

Черговий ворожий обстріл стався вдень о 14:35. Російська армія вкотре поцілила по району, де проживають цивільні.

Внаслідок атаки пошкоджені щонайменше сім багатоповерхових будинків. Шістнадцятеро місцевих жителів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалих доставили до лікарні для надання термінової медичної допомоги.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни – частина 1 статті 438 Кримінального кодексу України.

Раніше ZNINA повідомляла про те, що 22 лютого 2024 року російська армія завдала чергового авіаудару по Кураховому Донецької області. У результаті обстрілу дев’ятеро людей дістали поранення.

Усіх потерпілих доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. У поранених діагностували закриті черепно-мозкові травми, забої та струс головного мозку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter