Російські військові обстріляли прикордоння Чернігівщини: двоє людей поранені

Дата: 27 Травня 2024
A+ A- Підписатися

27 травня, вдень, окупанти завдали ударів по двох селах Семенівської громади Чернігівської області. Внаслідок обстрілів двоє місцевих жителів зазнали поранень.

Про це повідомила Національна поліція України.

Фото: Національна поліція України

Удень окупанти скинули з дрона вибухівку на сільгоспбудівлю, біля якої був 38-річний цивільний чоловік. Унаслідок вибуху він травмувався, тож його госпіталізували.

Через годину росіяни поцілили з артилерії ще по одному селу Семенівської громади та поранили літню жінку. Поліцейські допомогли евакуювати потерпілу до лікарні.

Внаслідок ворожих ударів також відбулося загоряння кількох житлових будинків.

Поліція зафіксувала наслідки ворожих атак та зібрала докази воєнних злочинів окупантів. За цими фактами правоохоронці відкрили провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.

Фото: Національна поліція України

Нагадаємо, що сьогодні вдалося евакуювати пораненого цивільного чоловіка та тіла трьох загиблих унаслідок російського обстрілу Красногорівки Донецької області.

Російські військові щодня обстрілюють місто, але в ньому досі лишаються цивільні мешканці. Внаслідок однієї з атак загинули троє цивільних, а 45-річний чоловік отримав поранення. Поліціянти евакуювали його до лікарні. 

У чоловіка було наскрізне поранення грудної клітки – осколок пройшов неподалік серця, зачепив легеню. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter