Російські окупанти взяли в полон заступника керівника ВЦА міста Щастя

Дата: 17 Березня 2022
A+ A- Підписатися
На Луганщині російські окупанти взяли у полон заступника керівника Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Володимира Тюріна. Чоловіка забрали та вивезли в невідомому напрямку.
 
Про це у фейсбуку повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.
 
Джерело: фейсбук-сторінка Сергія Гайдая

Російські окупанти беруть в полон мирних мешканців Луганщини… Володимир Тюрін – заступник керівника Щастинської міської ВЦА зник 4 березня. Окупанти забрали його і вивезли в невідомому напрямку, зв‘язку з ним немає”, написав очільник області.

За його словами, щодня на окупованих територіях зникають безліч активістів з проукраїнською позицією, їхня доля невідома.

Мішок на голову – так росіяни намагаються скорити наших людей… Орки ставлять українців перед вибором: або визнати “расійську власть” публічно і працювати на загарбників, або не визнаєш – і тебе відправляють воювати проти України, і третє – розстріл”, – пояснив Гайдай.

Він висловив сподівання, що Володимир Тюрін живий та скоро його обміняють і він повернеться до родини.

Наразі Україна посилює роботу по визволенню захоплених в полон цивільних українців, Україна своїх не кидає, підкреслив голова Луганської обласної військової адміністрації.

Раніше ZMINA повідомляла про звільнення з полону міського голови Мелітополя Івана Федорова, якого викрали російські окупанти. Його вдалося обміняти на дев’ятьох російських солдатів-строковиків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter