Російська ДРГ вбила у Києві школярку та її батьків. Потрібна допомога двом іншим дітям з родини, які в реанімації

Дата: 26 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

Уранці 26 лютого зранку на вулиці Олени Теліги в Києві російська ДРГ розстріляла машину, де перебувала родина з трьома дітьми. На місці загинула четвертокласниця Поліна та її батьки, двоє інших дітей – у важкому стані в лікарні. 

Про це LB.ua розповіла матір однокласника Поліни та повідомив секретар Київради Володимир Бондаренко на своїй фейсбук-сторінці.

Фото: з архіву

За її словами, іде збір коштів на потреби дітей, що перебувають в лікарні. Сестра Поліни у реанімації 17-ої лікарні. В неї серйозне кульове поранення. Стан стабільний. Їхній брат – в Охматдиті.

Шкільна картка, на яку можна перерахувати гроші для допомоги родині: 4149 4390 4739 5375.

Як відомо, у низці українських міст близько 5 ранку 24 лютого пролунали потужні постріли. Про них повідомляють у соцмережах мешканці Києва, Харкова, Чернігівської області, Одеси. Російський президент Володимир Путін у своєму телезверненні оголосив про вторгнення в Україну. 

Українські державні органи та президент України закликають громадян не панікувати. Вони обіцяють регулярно повідомляти про розвиток подій.  Ознайомтеся із інструкцією “У разі надзвичайної ситуації або війни”. За сприяння молодіжного руху Teenergizer і Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні надають психологічну допомогу підліткам. 

Нагадаємо, Центр прав людини ZMINA, Українська Гельсінська спілка з прав людини, Truth Hounds, Ukrainian Legal Advisory Group збирають та систематизують воєнні злочини та злочини проти людяності під час російського вторгнення. Правозахисники просять небайдужих громадян надсилати відповідну інформацію на warcrimeSOS.UA@gmail.com.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter