Російська армія обстріляла кілька сіл на Херсонщині: є загибла та поранені

Дата: 13 Липня 2024
A+ A- Підписатися
13 липня російські окупанти обстріляли село Приозерне на Херсонщині, там загинула 72-річна жінка і ще двоє людей зазнали поранень. Того ж дня росіяни вдарили з артилерії по Дар’ївській громаді, внаслідок цього поранений 63-річний чоловік.

Про це повідомили голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін та пресслужба Херсонської ОВА.

Наслідки російського обстрілу Херсонщини. Архівне фото

“Російські військові атакували Приозерне Херсонського району. Один зі снарядів влучив у подвір’я житлового будинку, внаслідок чого смертельні травми дістала 72-річна жінка”, – написав Прокдін.

Він додав, що відомо також про двох постраждалих унаслідок обстрілу. Зокрема, у 41-річного чоловіка – вибухова та черепно-мозкова травми та поранення ноги, а 58-річна жінка дістала осколкові поранення плеча, грудної клітки та живота.

Потерпілих у стані середньої тяжкості доправили в лікарню.

Крім того, за даними Херсонської ОВА, окупанти вдарили з артилерії по населеному пункту у Дар’ївській громаді.

“З вибуховою травмою та осколковим пораненням плеча й передпліччя до лікарні шпиталізували 63-річного жителя села Токарівка”, – йдеться у повідомленні.

В ОВА додали, що потерпілому надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, вдень 13 липня армія РФ завдала удару по Білозерській громаді на Херсонщині, через обстріл постраждали дві жінки 43 і 46 років.

Раніше ZMINA повідомляла, що впродовж минулої доби російські війська обстріляли 14 населених пунктів Херсонської області, внаслідок чого загинула літня жінка, ще шестеро цивільних зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter