Ракетний удар по терміналу “Нової пошти” на Харківщині: фахівці ідентифікували тіла пʼятьох загиблих

Дата: 22 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

Фахівцям вдалося ідентифікували за зовнішніми ознаками тіла пʼятьох загиблих від ракетного удару по терміналу “Нової пошти” в селі Коротич на Харківщині, ще одного загиблого досі не опізнали.

Про це повідомив тимчасовий виконувач обовʼязків начальника відділу розслідування злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління обласної поліції Харківщини Олександр Кобилєв, пише “Суспільне”.

Наслідки російського ракетного удару по терміналу “Нової пошти” на Харківщині. 21 жовтня 2023 року. Джерело: “Суспільне Харків” / Дмитро Гребінник

Тіло єдиного неопізнаного загиблого понівечене пожежею, тому його збираються направити на ДНК-експертизу, йдеться в повідомленні.

За словами Кобилєва, всі загиблі – чоловіки, які жили в прилеглих населених пунктах. Слідчі встановлюють їхніх родичів. Заплановано проведення ДНК-експертиз, щоб встановити точні дані загиблих. 

Також правоохоронці вилучили уламки ракети.

Поряд з терміналом “Нової пошти” не було військових обʼєктів, наголосив представник поліції Харківщини.

Нагадаємо, що ввечері 21 жовтня війська РФ вдарили ракетою С-300 по терміналу логістичної компанії “Нова пошта” у селі Коротич на Харківщині. Унаслідок цього 6 людей загинули та ще 16 постраждали.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter