Росіяни поцілили ракетою в термінал “Нової пошти” на Харківщині, загинуло 6 людей, ще 16 зазнали травм

Дата: 22 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися
Увечері 21 жовтня війська РФ вдарили ракетою С-300 по терміналу логістичної компанії “Нова пошта” у селі Коротич на Харківщині. Унаслідок цього 6 людей загинули та ще 16 постраждали.
 
Про це повідомив Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
 
Наслідки обстрілу терміналу “Нової пошти” військами РФ. Фото: Нацполіція

Унаслідок удару окупантів по терміналу “Нової пошти” у Харківському районі 6 людей загинули, вже 14 осіб госпіталізували із пораненнями. Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу”, – зазначив посадовець.

Згодом у пресслужбі поліції Харківської області уточнили, що кількість поранених збільшилась до 16 людей.

Наслідки обстрілу терміналу “Нової пошти” військами РФ. Фото: Нацполіція

“Слідчі, криміналісти, вибухотехніки продовжують працювати на місці влучання російської ракети. Інформація про загиблих та поранених уточнюється. До відділення поліції 21 жовтня близько 22:20 надійшло повідомлення про те, що внаслідок ворожого обстрілу села Коротич Пісочинської територіальної громади горить відділення “Нової пошти” та вантажне авто. Станом на 02:30 відомо, що на території термінала перебувало 22 особи, з них 6 осіб загинули та 16 поранені”, – йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що серед постраждалих – чоловіки віком від 19 до 43 років. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставили до лікарні.

Фахівці вибухотехнічного управління вилучили уламки ракети С-300. Слідчі разом з криміналістами та судмедексперти проводять огляд тіл загиблих. 

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, уночі 15 жовтня російські війська вдарили керованою авіабомбою по селу Дружелюбівка Ізюмського району Харківської області, двоє людей загинули, ще одна зазнала поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter