Рада у справах осіб з інвалідністю відновила роботу після тривалої перерви

Дата: 01 Грудня 2016
A+ A- Підписатися

Рада у справах осіб з інвалідністю відновила свою роботу, провівши перше засідання за останні три роки.

Про це у четвер заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, повідомляє Укрінформ.

“Хочу зазначити, що ми сьогодні відновлюємо роботу Ради у справах осіб з інвалідністю. Останнє засідання, як ви знаєте, було проведено три роки тому. Ситуація є ненормальною в цьому плані. У нас в регламенті записано, що ми з вами будемо тепер збиратися більш регулярно, щонайменше раз на квартал”, – сказав Розенко.

Він також висловив обурення тим, що заступники не всіх міністерств були присутні на засіданні ради у справах осіб з інвалідністю.

“Я, звісно, вітаю те, що на засіданні нашої ради є представники всіх міністерств, але, шановні колеги, передайте привіти своїм міністрам, і я вимагаю завтра до 12 години надати мені письмові пояснення, чому на засіданні цієї ради не присутні заступники міністрів, які визначені вашими ж міністерствами як відповідальні за роботу з інвалідами. Вони повинні тут бути, бо членами нашої ради є саме заступники міністрів”, – наголосив Розенко.

Він зазначив, що про дату і місце засідання ради у справах осіб з інвалідністю всі були повідомлені щонайменше за півтора тижні.

“У вас, вибачте, в міністерствах по п’ять заступників. І хоча б по одному від міністерств не змогли з’явитися? Всі  присутні – надзвичайно зайняті люди, але це є наші функціональні і посадові обов’язки, які на нас покладені, і ми зобов’язані їх виконувати. Тому, будь ласка, Мінекономіки, Міністерство фінансів, Міністерство культури, Міністерство інфраструктури – я прошу на завтра мені особисто письмові пояснення, чому заступники міністрів не були присутні на засіданні”, – додав віце-прем’єр.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter