Приховати втрати неможливо: у понад 200 міст і сіл РФ вже відбулися поховання знищених окупантів

Дата: 17 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Кремль не в змозі приховувати смерті російських загарбників, адже в понад 200 міст і сіл Росії вже відбулися поховання знищених в Україні окупантів.

Про це написав міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці у фейсбуку.

Джерело: tsn.ua

“У понад 200 міст і сіл Росії вже відбулися поховання загарбників, яких було знищено в Україні. Ця кількість щодня зростатиме”, – зазначив він.

Нищівних втрат зазнали, зокрема, й підрозділи повітряно-десантних військ РФ, уточнив Резніков.

“Окремі частини з Костроми, Камишина, Улан-Уде та інших регіонів вже колективно штурмують пекло. Туди ж відправиться і морська піхота з Тихоокеанського флоту, яку в пожежному порядку готують у бій. Бо сили інтервентів підірвані ефективними діями нашої армії. Зустрінемо і цих”, – попередив міністр оборони.

Водночас він нагадав, що була домовленість не повідомляти про конкретні результати.

“Хочу лише сказати – позитивні новини є. Першим їх дізнається ворог – на фронті від наших військових”, – написав він.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що російські окупанти не виплачують компенсацій за вбитих мобілізованих з так званих “ЛНР” і “ДНР” та спалюють тіла росіян.

Над видаванням тіл у самопроголошених республіках працює так звана “поліція” російської окупаційної армії. З документів родичам загиблих видають тільки свідоцтво про смерть та дозвіл на поховання. Жодних документів, де, як і за яких обставин вони загинули, немає.

Нагадаємо, що станом на 16 березня, з початку повномасштабної війни Росії проти України в боях були вбиті 13 800 окупаційних військових, РФ втратила 430 танків, 108 гелікоптерів та 70 одиниць РСЗВ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter