Прокуратура завела справу на поліцейського, який кийком побив чоловіка в метро

Дата: 11 Липня 2018
A+ A- Підписатися

Прокуратура Києва розпочала розслідування щодо поліцейського, який кийком побив чоловіка в метро.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

“Київською місцевою прокуратурою № 7 розпочато кримінальне провадження за фактом можливих неправомірних дій з боку столичного поліцейського у зв’язку із інцидентом, який стався 08.07.2018 на станції метро “Контрактова площа”, – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, 23-річний співробітник управління поліції в метрополітені ГУНП в місті Києві, перебуваючи на службі, без явної необхідності застосував щодо громадянина, який у цей час перебував на пероні станції, заходи фізичного впливу та спецзасоби. Дії поліцейського на камеру телефону зняв випадковий свідок, повідомили в прокуратурі.

За цим фактом місцева прокуратура внесла до ЄРДР відомості за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (“Перевищення влади або службових повноважень”). Досудове розслідування триває, проводяться необхідні першочергові слідчі (розшукові) дії з метою об’єктивного з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, 10 липня у Facebook з’явилося відео, на якому чоловік, сидячи на підлозі, намагається чи то підвестися, чи то схопити за одяг поліцейського, після чого той починає інтенсивно бити його кийком.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter