Прокуратура Києва розслідує побиття поліцейського, якого звинувачують у вбивстві пасажира “шаленого BMW”

Дата: 02 Березня 2016
A+ A- Підписатися

Прокуратура Києва розслідує заяви патрульного поліцейського Сергія Олійника, який переслідував BMW на високій швидкості в Києві в ніч проти 7 лютого. Чоловік стверджує, що його побили у Київському слідчому ізоляторі.

Олійник розповів журналістам, що у камері він знаходився з іншими заарештованими, де сталась сутичка.

“Мене помістили у камеру з іншими затриманими. І на мене там напав чоловік з наколками, зі словами “мусор, ти в’язав братву”, намагався побити”, – цитує слова Олійника ВВС Україна.

З його слів, тілесні ушкодження йому нанесли безпосередньо перед етапуванням до Апеляційного суду Києва.

“Слідчим управлінням прокуратури міста Києва до ЄРДР внесено відомості за фактом можливого неналежного виконання працівниками Київського слідчого ізолятора своїх службових обов’язків.., що призвело до спричинення тілесних ушкоджень Сергію Олійнику”, – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури.

Напередодні у середу Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід для підозрюваного у перевищенні службових повноважень із ув’язнення на домашній арешт.

Як повідомлялось раніше, у ніч проти 7 лютого кілька патрульних автомобілів переслідували автівку, водій якої, за їхніми даними, відмовлявся зупинитися та порушував правила руху. Під час гонитви застрелили 17-річного молодика, який знаходився в автомобілі. Сергія Олійника підозрюють у його вбивстві.

Патрульні багаторазово попереджали через гучномовець про відкриття вогню і вимагали авто зупинитись.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter