Прем’єр Таїланду замість відповіді забризкав журналістів антисептиком

Дата: 10 Березня 2021
A+ A- Підписатися

Прем’єр-міністр Таїланду Прают Чан-Оча забризкав журналістів засобом для дезінфекції, щоб уникнути незручного запитання  на пресконференції.

Про це пише BBC.

Питання, що спричинило таку реакцію урядовця, стосувалося перестановки в кабінеті міністрів. Репортери спитали його про список потенційних кандидатів на міністерські посади після нещодавнього ув’язнення трьох міністрів за повстання під час протестів семирічної давнини. Замість відповіді прем’єр взяв пляшку з антисептиком та почав обприскувати журналістів.

Це вже не перший дивний вчинок відставного генерала, який обіймає пост очільника уряду Таїланду після військового перевороту 2014 року, стосовно представників преси.

Раніше він дозволив собі поплескати репортера по голові та потягати його за вухо, а на одному з пресзаходів виставив замість себе картонну копію, щоб не відповідати на запитання журналістів.

Раніше стало відомо, що з початку 2021 року в Україні зафіксували 28 випадків порушень свободи слова, 13 випадків перешкоджання журналістській діяльності, шість побиттів та три обмеження доступу до інформації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter