Представник Омбудсмана влаштував бійку в кафе на Донеччині

Дата: 07 Грудня 2020
A+ A- Підписатися

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова призначила службову перевірку після публікації відео, на якому її представник Павло Лисянський побився з охоронцем кафе на Донеччині. 

Про це повідомили на сторінці Офісу Омбудсмана у фейсбуку. 

Людмила Денісова та Павло Лисянський

Денісова призначила Лисянського на посаду свого представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей у липні поточного року. Про бійку з охоронцем готельного комплексу “Монарх” в місті Святогірськ стало відомо після того, як відео з конфліктом опублікував у себе на фейсбук-сторінці член наглядової ради Української ресторанної асоціації Максим Шульженко.

На записі видно, як чоловік агресивно спілкується з охоронцем, який просить його з компанією вийти із закладу, оскільки він уже закривається. 

“Ти що, мусорський? Ти мусорів зібрався викликати?” – каже на відео Лисянський, після чого б’є охоронця та валить його на підлогу.

Через інцидент 56-річного охоронця доправили до травматологічного пункту, а поліція відкрила проти Лисянського кримінальне провадження за умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень.

За словами Денісової, Лисянський особисто повідомив її про бійку. Службова перевірка, яку призначила Омбудсман, триватиме до 21 грудня поточного року. До закінчення перевірки представника Омбудсмана відсторонили від посади. 

ZMINA намагалася зв’язатись з паном Лисянським, щоб отримати коментар щодо інциденту, однак він не відповідав на дзвінки. 

Фотографія обкладинки: Офіс Омбудсмана

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter