Правоохоронці повідомили, що затримали підозрюваних у вбивстві доброволиці Окуєвої

Дата: 13 Січня 2020
A+ A- Підписатися

Поліцейські спільно з прокуратурою Київської області затримали учасників злочинної організації, які виконували замовні вбивства. Їх, зокрема, звинувачують у вбивстві чеченської доброволиці Аміни Окуєвої в жовтні 2017 року та замаху на вбивство Адама Осмаєва.

Про це повідомляє прокуратура. 

Викрито осіб, які можуть бути причетні до вбивства Аміни Окуєвої Прокуратурою Київської області спільно з ГУ НП в…

Gepostet von Прокуратура Київської області am Sonntag, 12. Januar 2020

Окрім убивства Аміни Окуєвої та замаху на вбивство Адама Осмаєва, правоохоронці підозрюють затриманих у ще двох злочинах – замовному вбивстві директора компанії “Caparol”, що сталося у вересні 2016 року в селі Крушинка Васильківського району, а також убивстві начальника відділу реклами Київського метрополітену в січні 2019 року.

“На даний час слідчі дії тривають, здійснюються заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників”, – повідомили силовики. 

За словами голови Нацполіції Ігоря Клименка, до складу злочинної групи загалом входило сім осіб. Частину з них за підозрою у двох убивствах затримали ще у вересні минулого року, а 12 січня правоохоронці затримали саме організатора вбивства Окуєвої.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у фейсбуку виклав фотографії та відео затримання одного з підозрюваних. За його словами, ДНК затриманого збіглося з ДНК на зброї, знайденій на місці злочину.

В 2017 году группа неизвестных расстреляла машину Осмаева и Окуевой на жд перезде под Киевом. Осмаев был ранен, была…

Gepostet von Arsen Avakov am Sonntag, 12. Januar 2020

Нагадаємо, що в жовтні 2017 року в селищі Глеваха під Києвом унаслідок обстрілу загинула Аміна Окуєва. Тоді її чоловік Адам Осмаєв дістав поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter