Працівник ізолятору на Миколаївщині продавав наркотики ув’язненим

Дата: 21 Жовтня 2020
A+ A- Підписатися

Державне бюро розслідувань затримало оперуповноваженого відділу Миколаївського слідчого ізолятору, який продавав наркотики на роботі. 

Про це повідомили у відомстві. 

Правоохоронця затримали з пакунком із речовиною, схожою на канабіс, коли той йшов на роботу. За версією слідства, він продавав наркотичні засоби особам під вартою. Під час обшуків на роботі та вдома у правоохоронця знайшли та вилучили розфасовані пакунки та 23 пластикові тубуси з наркотичною речовиною.

Наразі у бюро планують вручити підозру у незаконному збуті наркотичних речовин у місцях позбавлення волі та відправити правоохоронця під варту. У разі доведення вини, затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в червні на Дніпропетровщині викрили групу поліцейських, які змушували людей продавати наркотики та зброю для підвищення показників. 

Опитування показують, що понад 40% українців вважають причиною злочинності серед силовиків почуття безкарності. Лише за останні декілька років в Україні сталася низка резонансних справ, пов’язаних з діями правоохоронців. Зокрема, вбивство в травні минулого року патрульними п’ятирічного Кирила Тлявова та зґвалтування в травні поточного року жінки у відділку поліції в місті Кагарлик.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter