Потрібні запобіжники щодо в’їзду за паспортами третіх країн: Мінкульт відреагував на приїзд до України російської журналістки Євгенії Альбац

Дата: 15 Березня 2023
A+ A- Підписатися

Україні потрібні запобіжники щодо в’їзду на її територію громадян Росії за паспортами третіх країн.

Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, коментуючи приїзд російської журналістки Євгенії Альбац, пише Укрінформ.

Євгенія Альбац. Джерело: kellywritershouse / Flickr

Міністр наголосив на тому, що йому дивно було побачити Альбац в Україні, оскільки “теза про “хороших рускіх” – це не для нас”.

Очевидно, що крім обмежень стосовно виїзду українських артистів за кордон також мати запобіжники щодо заїзду за іншими паспортами “хороших рускіх”, сказав Ткаченко.

“Наскільки я розумію, на Альбац не було накладено санкцій”, – уточнив він.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що до України прибула російська журналістка Євгенія Альбац, яка у вересні 2022-го обурювалася недостатньою укомплектованістю російської армії у війні проти України, а в березні 2023-го заявила, що не може бажати розгрому армії Росії.

Журналістка прибула до України за паспортом Ізраїлю. Судячи з публікацій на її сторінці у фейсбуку, Альбац уже побувала в ХмельницькомуВінниціКиєві та Одесі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter