Поліція встановила особи усіх жертв російського обстрілу Харкова у ніч на 31 травня

Дата: 02 Червня 2024
A+ A- Підписатися
Правоохоронці встановили особи всіх жертв російського обстрілу житлового будинку в Новобаварському районі Харкова у ніч на 31 травня. Загинули 8 мешканців будинку та охоронець приватного підприємства.
 
Про це повідомили у поліції Харківської області.
 

“Пошукові роботи на місці ракетного удару по Новобаварському району завершені: поліція встановила особи всіх жертв. ️Загинули дев’ятеро людей, серед яких четверо чоловіків та п’ятеро жінок. Ще 26 громадян отримали травми”, – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що усі тіла жертв знайдені. Вдалося встановити, що загинули восьмеро мешканців будинку та охоронець приватного підприємства.

Крім того, різні травми отримали 26 мирних мешканців, у тому числі 11-річний хлопчик та 12-річна дівчинка. Також серед постраждалих є патрульна поліціянтка і співробітник швидкої допомоги.

В результаті ворожих обстрілів тієї ночі пошкоджено понад 26 багатоповерхових будинків, нежитлові будівлі, карета швидкої допомоги та автомобілі громадян.

Раніше ZMINA повідомляла, що росіяни вдарили ракетами по Харкову в ніч на 31 травня. За даними прокуратури, одна з ракет влучила в пʼятиповерховий житловий будинок і зруйнувала три поверхи підʼїзду. Ще чотири ракети влучили неподалік будинку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter