Поліцейському загрожує 8 років в’язниці за те, що він вдарив жінку прикладом автомату

Дата: 30 Липня 2020
A+ A- Підписатися

Державне бюро розслідувань повідомили про підозру оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Торецького відділення поліції за те, що він вдарив жінку прикладом автомату. 

Про це повідомили у відомстві. 

За даними слідчих, ввечері 28 лютого 2020 року поліцейський з колегами прибув на виклик до одного з приватних житлових будинків у Торецьку, оскільки нібито отримало повідомлення про бійку. До правоохоронців вийшли двоє чоловіків та жінка, яка намагалась з’ясувати мету приїзду правоохоронців. Однак у відповідь оперуповноважений вдарив її в обличчя металевим прикладом автомата, від чого жінка впала на землю. Згодом медики констатували, що внаслідок удару потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження.

Правоохоронця підозрюють у перевищенні службових повноважень. У разі доведення вини йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, що нещодавно ДБР почало розслідувати факт застосування сили поліцейським до жінки у Кременчуці. На відеозаписах, які почали розповсюджувати у мережі, видно, як один з поліцейських заламує жінці руки, а інший прискає з балончика у обличчя її сусідці. При цьому жінка, якій скручував руки поліцейський, просила відпустити та говорила, що їй важко дихати. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter