Поліцейському з Кіровоградщини загрожує 10 років в’язниці за зґвалтування

Дата: 27 Серпня 2020
A+ A- Підписатися

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у зґвалтуванні колишньому помічнику чергового Вільшанського відділку поліції на Кіровоградщині. 

Про це повідомили у відомстві. 

У лютому поточного року близько опівночі поліцейський напідпитку побачив дівчину. Він запропонував підвезти її додому, однак дорогою звернув на ґрунтовку, вдарив її декілька разів по голові та тулубу, витягнув з автомобіля та зґвалтував. Крики дівчини почули жителі села, які й допомогли їй врятуватись. 

Згодом правоохоронця відсторонили від посади. Стаття, яку інкримінують чоловіку, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, що в травні цього року в місті Кагарлик на Київщині оперуповноважений місцевого відділу поліції у своєму службовому кабінеті стріляв з табельної зброї над головою 26-річної жінки, вдягав на неї протигаз та кайданки, а згодом декілька разів зґвалтував. Дівчину викликали до поліції як свідка. Одразу після цього відділок розформували, а поліцейських, підозрюваних у злочині, відправили в СІЗО.

Наразі слідство змінило кваліфікацію злочину, і тепер поліцейських Сергія Сулиму та Миколу Кузіва підозрюють у зґвалтуванні групою осіб та в катуванні за попередньою змовою групою осіб. Нещодавно правоохоронці дізналися про нові факти катувань у цьому ж відділку. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter