Поліцейського з Миколаївщини судитимуть за жорстоке побиття людини

Дата: 27 Липня 2020
A+ A- Підписатися

Державне бюро розслідування скерувало до суду обвинувальний акт відносно колишнього поліцейського у Миколаївській області, якого обвинувачують у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством.

Про це повідомили у відомстві. 

❗Жорстоке побиття затриманого у Миколаєві – колишній поліцейський постане перед судомДо суду скеровано обвинувальний…

Опубліковано Державне бюро розслідувань Понеділок, 27 липня 2020 р.

За даними слідчих, під час патрулювання поліцейський поклав обличчям до землі чоловіка у кайданках та почав його бити. Згодом правоохоронець разом з потерпілим сіли у службовий автомобіль, в якому поліціянт також завдав йому кілька ударів. Після чого відвіз потерпілого до приміщення Корабельного відділу поліції, де продовжив бити. Внаслідок цього потерпілий отримав численні тілесні ушкодження, серед яких двосторонній перелом нижньої щелепи.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, що нещодавно слідчі ДБР повідомили про підозру заступнику начальника одного з відділів поліції на Черкащині, який продавав особливо небезпечні наркотики. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter