На Черкащині поліцейський продавав особливо небезпечні наркотики

Дата: 24 Липня 2020
A+ A- Підписатися

Слідчі ДБР повідомили про підозру заступнику начальника одного з відділів Управління стратегічних розслідувань ГУ Нацполіції в Черкаській області. 

Про це повідомили у відомстві. 

За даними слідчих, правоохоронець протягом червня-липня 2020 року незаконно купував, зберігав та збував особливо небезпечні наркотичні засоби. Правоохоронці задокументували факт продажу наркотиків з боку поліцейського. Наразі йому хочуть обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та усунути з посади. 

У разі доведення провини правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині на початку червня вручили підозри начальнику одного з відділків поліції, його заступнику, начальникові сектору та чотирьом оперативним працівникам. Виявилося, що правоохоронці змушували місцевих жителів вчиняти крадіжки, продавати наркотичні засоби та зброю під контролем поліцейських. Робили це силовики для швидкого розкриття і розслідування злочинів та підвищення показників. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter