Поліцейські на Миколаївщині побили чоловіка у відділку

Дата: 28 Травня 2020
A+ A- Підписатися

Слідчі ДБР у Миколаївській області повідомили про підозру в перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством, начальнику одного з відділень поліції та курсанту Національної академії внутрішніх справ.

Про це розповіли у відомстві. 

✔️ Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру начальнику відділення,…

Опубліковано Державне бюро розслідувань Четвер, 28 травня 2020 р.

Курсант академії приїхав до одного з відділків поліції для гарантування публічної безпеки й порядку під час епідемії коронавірусу. Слідчі встановили, що в березні 2020 року правоохоронці під час обшуку в межах кримінального провадження за фактом викрадення електричної енергії виявили та вилучили обладнання для майнінгу криптовалют Asic Bitmain Antminer у кількості 544 штуки та незаконно встановлений трансформатор.

У квітні поліцейські провели обшуки в громадянина, який, за версією слідства, був причетний до злочину та адміністрував вказане обладнання, а після цього його відвезли до відділення поліції, де побили. Окрім цього, як розповіли в ДБР, правоохоронці вкрали обладнання для майнінгу, яке згодом знайшли вдома в інспектора Миколаївської поліції. За цим фактом розпочали окреме досудове розслідування

У разі доведення провини підозрюваним правоохоронцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи вести певну діяльність на строк до трьох років.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter