Поблизу Соледара безвісти зникли двоє волонтерів з Великої Британії – поліція

Дата: 09 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Поблизу Соледара, що на Донеччині, безвісти зникли двоє волонтерів з Великої Британії 28 та 48 років. Вони виїхали з Краматорська до Соледара. Поліція оголосила їх у розшук. 

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Донецькій області.

За даними поліції, 7 січня близько 17:15 до чергової частини Бахмутського райвідділу поліції надійшло повідомлення про зникнення двох волонтерів – громадян Великої Британії віком 28 та 48 років.

Напередодні, 6 січня, о восьмій годині ранку Ендрю Бегшо та Крістофер Перрі виїхали з Краматорська до Соледара, після чого зв’язок з ними зник. 

Поліція здійснює слідчо-оперативні заходи щодо встановлення місця перебування зниклих. Правоохоронці за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 115 (зниклі безвісти).

Поліція звертається до всіх, хто міг бачити зниклих громадян або має будь-яку інформацію про них, повідомити її за номером 102 або 050-473-30-55.

Нагадаємо, іспанський волонтер Мар’яно Гарсіа Калатаюд, також відомий як Маріо, який зник у Херсоні на початку повномасштабного вторгнення, перебуває в СІЗО Сімферополя.

19 березня чоловік пішов на акцію за Єдність України в тимчасово окупованому Херсоні, після чого зник. Згодом місцеві активісти повідомили про те, що Маріо утримували в Херсоні, проте згодом його звільнили. Вийти на зв’язок з волонтером не вдалося, і його доля була невідома.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter