Поблизу Торецька від снаряда, що потрапив на подвір’я, загинула дев’ятикласниця

Дата: 29 Травня 2018
A+ A- Підписатися

У селищі Залізне поблизу Торецька загинула п’ятнадцятирічна дівчина Дарія.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Дарія була ученицею дев’ятого класу загальноосвітньої школи №7, зазначає він. Вона перебувала на подвір’ї своєї бабусі в той час, коли туди прилетів великокаліберний снаряд.

Як повідомляє прес-центр ОСС, протягом минулої доби, 28 травня, бойовики 37 разів порушували режим тиші, 9 разів застосовували міномети калібру 82 та 120 мм.

“Активні бойові дії тривали з найбільшою інтенсивністю в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, що на Луганському напрямку. Також в районах населених пунктів Світлодарськ, Новоселівка Друга, Мар’їнка, Новомихайлівка, Старогнатівка, Водяне, Широкине”, – зазначається в повідомленні.

Протягом минулої доби бойовики також здійснили три теракти проти мирного населення. Близько 5-ї години ранку вони також обстріляли з гранатомета населений пункт Чермалик, а близько 15-ї години – населений пункт Південне, внаслідок чого місцевий мешканець отримав осколкові поранення.

Нагадаємо, останніми днями бойові дії дуже інтенсивні і під Горлівкою. У зведенні штабу операції ОС Горлівку почали виділяти в окремий напрямок.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter