Після пожежі в будинку для літніх у Харкові виявили вже два заклади, що працюють з порушеннями

Дата: 22 Січня 2021
A+ A- Підписатися

Після пожежі в приватному будинку для літніх людей у Харкові, унаслідок якого загинули 15 осіб, у місті виявили ще два подібних заклади, що працюють з порушенням норм.

Про це повідомляє “Укрінформ”.

Заклади виявили в тому ж районі, де напередодні сталася трагедія. Всього на території району перевірили вісім об’єктів, з яких у двох виявили порушення щодо кількості осіб у приміщенні. 

“Розпочато оперативно-слідчі дії щодо встановлення законності їхнього (людей у закладах. – Ред.) перебування”, – повідомила керівниця адміністрації Холодногірського району Інна Уварова.

Водночас, за даними, які наводить пресслужба Офісу президента, всього в Харкові знайшли шість закладів, що працюють із порушеннями. 

“Таких об’єктів у Харкові наша Національна поліція вже знайшла шість. Вони різні, деталі також з’ясовуються, і будуть нам доповідати. Думаю, що треба ставити завдання по всій країні знайти такі об’єкти, щоб ми про них знали, а не дізнавалися в такі трагічні моменти, коли стаються пожежі й втрачено 15 людей”, – сказав Володимир Зеленський під час поїздки до Харкова. 

Нагадаємо, що пожежу в приватному будинку для літніх людей у Харкові кваліфікують як порушення вимог пожежної безпеки. Правоохоронці вже затримали та готують підозри щодо чотирьох осіб, причетних до організації діяльності закладу. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter