Після вироку Надія Савченко відмовиться навіть від води

Дата: 21 Січня 2016
A+ A- Підписатися

Після оголошення вироку суду депутатка України та делегатка ПАРЄ Надія Савченко збирається відмовитися не лише від їжі, а й від чаю та води взагалі.

Вона неодноразово зауважувала, що обвинувачення навмисно затягує процес і дату оголошення вироку.

“Минулої п’ятниці і цього вівторка у мене була комісія, обстежили моє здоров’я після місяця голодування. Мені сказали, так, звичайно,”організм виснажений, але жити може, у в’язниці сидіти може”, – цитує Надію Савченко “Громадське радіо”.

Вона також повідомила, що у неї виявили камені в нирках.

“Камені в нирках, як були, так і ростуть надалі, – все чудово. Я місяць протрималася на воді, я перейшла на крапельниці та чай з цукром. Є таке поняття як підготовка кишково-шлункового тракту до прийому їжі. Я заявляю, що на цих сумішах я протримаюся до кінця судів. Виходити на прийом їжі я не збираюся”, – заявила народна депутатка.

Надія Савченко голодує 35-тий день. Вона вимагає справедливого суду і повернення в Україну.

Нагадаємо,  Савченко утримують у Росії та звинувачують у причетності до вбивства двох співробітників російського телебачення у Луганській області та незаконному перетині кордону. Адвокати і сама Савченко заперечують це та говорять, що її взяли в полон і незаконно вивезли до Росії.

Адвокат Марк Фейгін раніше оприлюднив відео, яке доводить, що на час загибелі журналістів Савченко вже перебувала у полоні та не могла коригувати вогонь.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter