Після вбивства дитини на Одещині почався погром поселення ромів

Дата: 28 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

У селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області спалахнули масові заворушення після вбивства восьмирічної дівчинки.

Про це пише УНІАН з посиланням на джерело в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області. 

27 серпня житель села Лощинівка виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки, яка народилась у 2007 році, з ознаками насильницької смерті.

“Правоохоронці нарахували на тілі вбитої численні проникаючі ножові поранення, а також численні синці”, – повідомило інформагентству джерело. Воно також додало, що дівчинка була з благополучної сім’ї.

Мати і вітчим дитини виявили її відсутність вночі, коли повернулися додому.

В Ізмаїльському відділі поліції порушили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (вбивство малолітньої дитини) КК України.

У поліції повідомили, що під час відпрацювання села правоохоронці та кінологи вийшли на слід ймовірного вбивці – раніше не судимого 20-річного жителя Лощинівки. Його затримали і він дає свідчення.

Як передає Думська, відразу після затримання підозрюваного в селі спалахнули масові заворушення.

Близько трьохсот людей почали громити будинки громади ромів, в якій жив затриманий. Інші члени громади завчасно покинули Лощинівку. На неділю в селі заплановано народне віче, після якого можливі нові спалахи насильства.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter