Підозрюваного у вбивстві Бузини арештували до 14 серпня

Дата: 19 Червня 2015
A+ A- Підписатися

Шевченківський райсуд Києва ухвалив рішення про арешт до 14 серпня Андрія Медведька, другого підозрюваного у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

Як повідомляє “Українська правда” з посиланням на “Інтерфакс-Україна“, на засіданні, що тривало з 16:00 четверга до двох годин ночі, суд визнав, що існують підстави для взяття підозрюваного під варту.

Судом не задоволене клопотання про взяття підозрюваного на поруки з боку трьох народних депутатів – Ігоря Луценка, Юрія Левченка та Андрія Іллєнка.

Раніше Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн. грн. для іншого підозрюваного у вбивстві – Дениса Поліщука.

Нагадаємо, вчора затримали двох підозрюваних – безпосередніх виконавців вбивства Бузини – Андрія Медведька і Дениса Поліщука. Пізніше в цей день був затриманий ще один підозрюваний у причетності до організації вбивства.

Нагадаємо, журналіста Олеся Бузину у квітні цього року розстріляли з автомобіля з іноземними номерами біля будинку по вулиці Дегтярівській у Києві. Радник міністра МВС Антон Геращенко припустив, що таким чином відбувається ліквідація свідків у справі Антимайдану.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter