Під час розмінування Святогірська на Донеччині загинув рятувальник

Дата: 23 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися
У Святогірську Донецької області під час розмінування здетонував невстановлений боєприпас. Унаслідок вибуху загинув український рятувальник.
 
Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.
 
Фото: Донецька ОВА

“Трагедія сталася сьогодні зранку – здетонував боєприпас, тип якого на цю годину ще не встановлений. Найщиріші співчуття рідним і близьким загиблого – на жаль, ця війна забирає із наших лав найкращих і найвідданіших”, – заявив Кириленко.

За його словами, зараз у рамках стабілізаційних заходів триває робота з обстеження та розмінування звільнених територій.

“Окупанти залишили по собі безліч небезпечних “сюрпризів”, які можуть не лише нашкодити здоров’ю, а й забрати життя – передусім, мирних людей”, – зазначив голова Донецької ОВА.

Кириленко закликав місцевих жителів, а також усіх, хто проживає у прифронтовій зоні, бути максимально уважними й обережними. Не піднімати з землі незнайомих предметів – про такі знахідки одразу повідомляти правоохоронців та рятувальників.

Нагадаємо, 19 жовтня у Харківській області машина рятувальників наїхала на російську міну. Унаслідок вибуху загинули двоє співробітників ДСНС, ще четверо отримали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter